FANTANELE-TREBES

BACĂU-LILIECI-HEMEIUSI-FANTANELE-TREBES-MARGINENI-BACĂU 
Punct plecare : Bacău
Punct trecere : Lilieci
Distanţa : 28 km
Diferenta de nivel : 160 hm
Timp pedalat : -
Observaţii : verificare stare tehnica bicicleta
   Un traseu predominant pe asfalt dar si pe pietris de unde se poate vedea panorama oraşului Bacău . Porţiunea de şosea , pana la intersecţia cu varianta Hemeiusi-Margineni , e numai buna pentru o cursa dar chiar si după , pe varianta , pana la locul unde se intersectează drumul ce duce spre centrul de echitaţie , pe drumul pietruit .
 Traseul e integral în urcare pana aproape de intersecţia cu drumul forestier , închis cu barieră . Mie nu mi s-a părut greu datorită faptului ca mă opream sa fac poze după care reluam traseul si astfel nu depuneam un efort continuu . Cand am fost eu era seara si nu aveam timp sa vad continuarea drumului forestier dar mai mult ca sigur voi mai face si alte plimbari prin zona si voi continua pe drumul respectiv .
  Drumul trece prin partea de sus a satului Fantanele după care începe coborarea . Se trece pe langa cimitir de unde începe asfaltul si se intersectează cu şoseaua ce vine de la Moinesti de unde în cateva minute se ajunge în oraş .
  Se poate opta pentru un traseu mai scurt cu plecare din Bacău la Margineni apoi de pe varinta Margineni Hemeiusi se intra pe drumul pietruit pe drumul cu indicatorul spre centrul de echitatie . Nu pare cu mult mai scurt dar pentru o mica "scăpare" cu bicicleta poate conta cand timpul e limitat .
HARTA SI GRAFICUL ALTITUDINILORAICI